Начин на приготвяне
Измиваме добре свинското месо.
Една част от него правим на пържолки, а останалата нарязваме на хапки.
Обелваме картофите и ги нарязваме на не много тънки колелца, които след това режем на половинки.
Морковите почистваме, нарязваме и тях на колела, а чушките на лентички.
След като сме готови, си вземаме сача и наливаме олиото.
Изсипваме картофите, морковите и пипера.
Разбъркваме ги и посипваме със зеленчуковата пикантина, домашната универсална подправка и чубрицата.
Отново бъркаме и отгоре нареждаме пържолите с хапките.
Поръсваме със черен пипер, кимион, захар, сол, червен пипер.
Не сипваме никаква вода, а поставяме във фурната.
Печем до готовност.
Не е нужно да се бърка.