Пъстърва-пълнена

28/08/2018
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър36686733
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 415
  • Преглеждания за месеца926
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете рибите. Трябва да премахнете гръбначната кост - за целта с остър нож направете разрез по нея от двете страни на перката.

Измийте пак, посолете пъстървите и поръсете с черен пипер, като полеете и с лимонов сок.

Към една част от настъргания кашкавал добавете маслото, скълцания магданоз, жълтъка, пак черен пипер и хубаво объркайте плънката.

Напълнете пъстървата. Отгоре поръсете с останалия кашкавал и запечете във фурна на готовност.

Поднесете пълнената пъстърва с резенчета лимон.

Това е стара Софийска рецепта.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар