Богата рибена чорба с три вида риба

Богата рибена чорба с три вида риба

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
15/10/2012
"Така се прави рибена чорба - с много риба, много подправки и много мерак"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23 454
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във вряща подсолена вода слагаме рибата, завита в тензух, и варим около 20 мин, като отпенваме постоянно.

Изваждаме рибата и слагаме лука, целината, морковите, както и дръжките от целината и магданоза, вързани на връзка, за да се извадят след това. Добавяме и почистените и нарязани картофи. Варим още 20 мин. и дръпваме от огъня.

Прибавяме почистената от костите и накъсана на парченца риба и застройваме със жълтъците.

Добавяме парченце масло, поръсваме със ситно нарязан магданоз, копър, дивесил и черен пипер. Поднасяме рибената чорба гореща.

Рейтинг

5 4
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
galmal
galmal
22.07.2013 12:39
Да бе рецептата на Здравко от Приморско от предаването "Черешката на тортата"
0
0