Агнешки врат в гювеч

14/09/2018
"Ей такива неща обичаме да приготвяме и хапваме - лесни за приготвяне и много вкусни "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 769
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер.

Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко.

Вадим и изсипваме в гювеча.

Обелваме картофите и ги слагаме цели.

Чушките режем на ленти, а моркова - на колелца.

Добавяме всички зеленчуци и подправки.

Наливаме малко водичка и поставяме във фурната.

Печем на 150 градуса за час и половина или до готовност.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-9%
Похапвай си вкусно с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар