Агнешки врат в гювеч

14/09/2018
Таня
отТаняМастър Шеф130714118463
"Хубавите работи стават бавно и ... в гювеч, като този сочен агнешки врат "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо682
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер.

Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко.
Вадим и изсипваме в гювеча.

Обелваме картофите и ги слагаме цели.

Чушките режем на ленти, а моркова - на колелца.

Добавяме всички зеленчуци и подправки.

Наливаме малко водичка и поставяме във фурната.

Печем на 150 градуса за час и половина или до готовност.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар