Агнешки врат в гювеч

14/09/2018
"Ей такива неща обичаме да приготвяме и хапваме - лесни за приготвяне и много вкусни "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 996
  • Преглеждания за месеца166
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер.

Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко.

Вадим и изсипваме в гювеча.

Обелваме картофите и ги слагаме цели.

Чушките режем на ленти, а моркова - на колелца.

Добавяме всички зеленчуци и подправки.

Наливаме малко водичка и поставяме във фурната.

Печем на 150 градуса за час и половина или до готовност.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар