Свински врат със зеленчуци в йенска тенджера

13/09/2018
Росица Петрова
отРосица ПетроваГотвач164691082
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 183
  • Преглеждания за месеца155
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това ястие се приготвя изключително лесно и бързо.

Нарежете свинското месо на по-едри парчета и го овкусете със сол и черен пипер.

Изчистете и нарежете всички зеленчуци. Прибавете към тях подправките и разбъркайте.

На дъното на йенска тенджера сложете зеленчуците, върху тях наредете месото. Нарежете маслото на кубчета и го поставете върху месото.

Налейте 200 мл вода или разтворен зеленчуков бульон.

Сложете да се пече в студена фурна на 220 градуса за около 60-70 минути до готовност.

Добър Апетит!подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар