Начин на приготвяне
Във заврялата вода сипваме 1 ч.л. хималайска сол и изсипваме соевите хапки. Варят се около 10 минути и от време на време ги разбъркваме.
През това време нарязваме чушки и лука.
В тиган с керамично покритие сипваме 2-3 с.л. шарлан и след като се загрее хубаво, изсипваме нарязаните зеленчуци. С голям капак захлупваме тигана и се задушават около 10 минути.
След като омекнат, добавяме изцедените соеви хапки, нарязаните копър и магданоз, подправяме с кимион и с хималайска сол на вкус.
Готвят се заедно още около 10-15 минути и ястието е готово. Разпределяме в 3 порции и украсяваме с пресен магданоз.
Пъстро и шарено, бързо и лесно!
Чудно Вкусно!