Пърженица с чушки и бекон

20/09/2018
"Пърженицата е вкусен начин да хапнете нещо, приготвено набързо и лесно "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо918
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества
Миш Маш

Начин на приготвяне

В тиганче се загрява олио и запържваме червена чушка, нарязана на ленти, с кубчета бекон, докато чушката омекне.

В купа се разбиват яйцата с извара и овкусяваме със сол. Сипват се при чушките и разбъркваме с дървена лъжица докато сгъсти.

Ако обичате може да добавите ситно нарязана люта чушка, но може и без нея. За аромат се поръсва с чубрица и ситно нарязан магданоз.

Бързо и много вкусно!

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
46.99 лв.
Виж ››

Може да сложите каквото си пожелаете в дълбокия тиган с двойно дъно и то ще се превърне в невероятно вкусно ястие. Дългата удобна дръжка ще помогне и на по-плахите да се впуснат в кулинарно приключение заедно със своя тиган.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар