Овнешко с вкусен сос

MarianaMariana
Джедай
561
759
2k
21/09/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо220
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на големи порции и го запечатайте в силно загрята мазнина от всички страни до зачервяване.

Налейте гореща вода, колкото да покрие месото и кипнете. Когато заври, прибавете ситно нарязаната глава лук, морковите и целината, настъргана на ренде.

Овкусете яденето с чесъна и дафиновите листа и го оставете да ври на тих огън, докато поумекне.

Прибавете картофите, нарязани на половинки и обелените и рендосани домати. Оставете ястието да се готви на тих огън до омекване на картофите.

В отделен съд пригответе светла запръжка от олиото и брашното, разредете с малко от бульона от гозбата и ги съединете. Варете още 5-10 минути и свалете от котлона.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар