Начин на приготвяне
Нарежете свинското на пържолки или парчета и сложете да се запържи в малко олио. Долейте малко вода или бяло вино по желание и ги задушете до омекване. След като течността се изпари и месото е запържено, посолете и поръсете черен пипер.
Извадете месото в чиния, а в тигана добавете нарязания на тънки полумесеци червен лук, а малко след това нарязаните по същия начин ябълки.
След като добият карамелен загар, добавете 1 препълнена супена лъжица горчица, сметаната, разбъркайте за кратко и върнете месото. След като всичко се смеси, снемете тигана от котлона.
Посолете и поръсете черен пипер на око.
Да ви е сладко!
Забележка: Моите ябълки бяха с медено-киселичък вкус и се вързаха перфектно, а сосът в тази комбинация се получава наистина божествено вкусен.