Начин на приготвяне
Измиваме карфиола и го начупваме на средно ситни бонзайчета. Обелваме останалите зеленчуци и ги нарязваме - картофите и тиквичките не средно ситни кубченца, а морковите - на фини кръгчета.
Изсипваме ги в тава, подправяме с шарлана, хималайската сол, кимиона, куркумата, черния пипер и сушения и ситно стрит босилек.
Разбъркваме ги заедно и наливаме вода малко под нивото на зеленчуците, тоест да не ги покрива напълно, за да не стане водно, тъй като и тиквичките се пускат допълнително малко сок.
Печем 35-40 минути на 250 градуса.
Поднасяме топло в 3 порции.
Чудесен постен гювеч с карфиол и тиквички, подходящ за Есента!
Чудно Вкусно!