Нисковъглехидратен кокосово-какаов сладкиш в хлебопекарна

Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаИноватор41317322182
04/10/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене150 мин.
Общо160 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 062
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Този сладкиш е за тези, които не могат без сладко, но се стремят да намалят консумацията му. Ако все пак си позволявате повечко въглехидрати, може да използвате подсладител - стевия, мед, фурми.

В блендер начупваме бананите на парченца и добавяме всички продукти без кокосовото масло - яйцата, кокоса, рожковото брашно, суровото какао, бакпулвера, ванилията, канелата и киселото мляко. Блендираме.

Ако блендерът е с по-слаба мощност, разбъркайте на 2-3 пъти, за да се размесят добре продуктите. Трябва да се получи смес със нормална гъстота за кекс.

Намазваме бъркалките на хлебопекарната добре с кокосово масло и изсипваме получената в блендера смес във ваничката на машината.

Избираме програма "КЕЙК" с препечена коричка и стартираме. На моята хлебопекарна програмата е с продължителност 150 минути.

Изчакайте сладкиша да изстине за да се стегне и тогава го извадете от ваничката.

Лесен, бърз и непретенциозен сладкиш, наподобяващ брауни по мое мнение.

Да ви е вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар