Мароканска супа с шафран

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
232
2
12
08/12/2018
"Агнешка чорба и друг път може да сте опитвали, но сложете шафран и я опитайте така - направо е вълшебно вкусна "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 346
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостете месото и го нарежете на хапки. Не изхвърляйте костите.

Нарежете зеленчуците на форми по избор. Сложете ги без картофите и доматите заедно с месото и маслото и шафрана в тенджера.

Налейте около 2 л вода, сложете костите и варете супата около 30-40 минути.

Прибавете картофите, доматите, нарязаните листа кориандър, останалите подправки и фидето.

Оставете на бавен огън, докато агнешката супа се свари. Преди поднасяне извадете костите от супата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар