Начин на приготвяне
Пастата се сварява в подсолена вода. Измива се и се прехвърля в съда за печене.
Лукът се нарязва на дребно и се запържва. Към него се прибавя една супена лъжица брашно и щом сместа стане златиста, се маха от котлона и се изсипва при пастата.
Яйцата се разделят жълтъци и белтъци. Жълтъците се разбиват с вилица и се смесват леко затопленото прясно мляко. Сместа се овкусява с щипка индийско орехче и се излива върху пастата.
Прибавя се сол на вкус, ако е необходимо, сирене и кашкавал на вкус и всичко се обърква. Белтъците се разбиват на пухкава пяна и се прехвърлят при останалите продукти.
Объркват се внимателно, след което суфлето се слага да се пече във фурната на 200 градуса.