Начин на приготвяне
Върху стреч фолио наредете сьомгата под формата на квадрат и намажете с майонезата. Отгоре сложете филиите хляб, така че да се застъпват леко. С точилка първо притиснете мястото, където се застъпват, и после леко разточете навсякъде. Намажете с Филаделфията и поръсете с нарязан лук. С помощта на фолиото навийте на руло. Преместете рулото върху чисто фолио и увийте като бонбон. Приберете в хладилника за няколко часа или една нощ.
Руло с козе сирене и сладко:
Върху стреч фолио първо наредете шунката във форма на квадрат. Намажете с Филаделфията и сложете филиите, като леко ги застъпвате. С точилка разточете и намажете със сладкото. В единият край подредете нарязаното сирене и с помощта на фолиото навийте на стегнато руло. Преместете върху чисто стреч фолио и увийте като бонбон. Прибирете в хладилник за няколко часа или една нощ.