Карфиол с Праз на Фурна

Сергей АнчевСергей Анчев
Помощник Готвач
211
77
395
3
25/11/2018
"Не се подвеждайте, това не е обикновен карфиол с праз на фурна, а нещо много,много по-вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 335
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се разчленява на розички. Празът, морковът и целината се нарязват на кръгчета, чушката на ситно. Чесънът се смачква и наситнява.

В мазнината се задушават празът, чушката, морковът и целината. Посолява се и се добавят карфиолът, подправките и виното.

Всичко се излива в тавичка и поставя във фурната на 180°C, завито с фолио.

Яйцата се разбиват със сиренето и чесъна. След 20 мин със сместа се залива тавичката.

Пече се още 15-30 мин, докато ви хареса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Румяна Ангелова Андреева
Изглежда вкусно!
0
0