Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Пудинг»Хлебен пудинг с праз

Хлебен пудинг с праз

ЗлатинаЗлатина
Новак
11
Хлебен пудинг с праз2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • хляб - 1/2 опаковка
  • праз - 2 стръка
  • сирене - 150 г
  • яйца - 6 бр.
  • кисело мляко - 1 кофичка
  • кашкавал - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсваме хляба на малки хапки и го разпределяме в тефлоново или намазано с мазнина друго плакенце.

Накълцваме праза и разпределяме върху хляба, след това стриваме и сиренцето.

Заливаме с разбитите с киселото мляко яйца и печем на 180 градуса.

Преди още да се е опекло добавяме кашкавала на ситни кубчета отгоре и допичаме хубаво до леко златисто!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: