Гъбена супа с кладница и печурки

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
392
3k
2k
900
07/11/2018
"Това не е просто супа, а кулинарно приключение, което ще изживеем заедно."
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 814
  • Преглеждания за месеца130
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гъбена Супа

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете печурките, а кладниците накъсайте на парчета.

Запържете гъбите в тиган с бучка масло.

Нарежете лука и чесъна на ситно. Когато гъбите придобият златист цвят, добавете лука и чесъна.

Накълцайте 1/2 връзка магданоз и прибавете заедно с листенцата прясна мащерка. Овкусете сместа със сол и черен пипер.

Налейте сметаната и зеленчуковия бульон и оставете гъбената супа да поври за още 4-5 минути.

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-11%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#224679
По вкусна гъбена супа никога не бях ял. Въпреки, че я направих само с кафеви печурки.
0
0