Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Воденички с гъби и кашкавал на фурна

Воденички с гъби и кашкавал на фурна

Воденички с гъби и кашкавал на фурна3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Ех, че вкусни воденички се получават, когато са с гъби и кашкавал, приготвени на фурна"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 150 г за поръсване
  • черен пипер
  • пилешки воденички - 400 г сварени
  • лук - 2 глави
  • гъби - 150 - 200 г от буркан или пресни
  • масло - 50 г
  • соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме и нарязваме лука. Гъбите прецеждаме от водата в буркана.

В тиган с маслото задушаваме гъбите и лука.

Готовите нарязани воденички сипваме в тигана, към тях като прибавяме соевия сос и черния пипер.

Всичко това поставяме в съд и отгоре настъргваме кашкавала.

Поставяме във фурната и печем, докато кашкавалът се разтопи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Стоянка  Русенова
Стоянка Русенова
Благодаря!
18.05.2022 15:09
User#206770
User#206770
Страхотна лецепта! :)
30.09.2020 16:13
1
1
Покажи всички подкоментари