Типов хляб в хлебопекарна

Дарина ИвановаДарина ИвановаГотвач20510461
28/11/2018
"Вкусен и здравословен хляб, който насища, приготвен в хлебопекарна само с едно натискане на копчето "
Приготвяне5 мин.
Готвене180 мин.
Общо185 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 652
  • Преглеждания за месеца313
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • вода - 150 мл
  • прясно мляко - 180 мл топло
  • зехтин - 2 с.л. (олио)
  • сол - 1 ч.л.
  • захар - 2 с.л.
  • типово брашно - 520 г
  • суха мая - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спазвайте последователността на продуктите, а именно, първо, изсипете млякото с водата, след това зехтина, ч.л. сол, захарта, брашното, направете кладенче с пръст и сложете маята там.

Включете програмата на обикновен хляб със средна коричка на изпичане. Моята програма е 3 часа.

След приключване, завийте в кърпа, оставете да почине за 15 минути и се насладете на хляба.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар