Зелена есенна кремсупа

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
746
611
430
1
28/11/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо433
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерата за супата задушаваме с малко вода нарязаните на ситно лук, морков и червена чушка. През това време измиваме киноата, изчистваме листата на спанака и ги режем на ленти, разчупваме броколите на малки розички.

При задушените зеленчуци доливаме около още 500-600 мл вода и добавяме киноата, спанака, броколите и нарязания чесън.

Добавяме от подправките на вкус и оставяме да поври са 15-20 мин. След което махаме супата от котлона, при нужда отцеждаме малко вода, за да не е много рядка, и пасираме.

Поднасяме кремсупата с кисело мляко, извара или дори сирене.

Емайлирана тенджера с декор BLUE FLOWERS 6 литра
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана тенджера с декор BLUE FLOWERS 6 литра
31.73 лв.
Виж ››

Удобна емайлирана тенджера с голям размер, в която може да приготвяте любимите ястия на вашето семейство. Лесна за поддържане, с интересна декорация. Емайлираната тенджера е вашата първа стъпка към здравословното готвене и хранене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар