Кебап

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
24/01/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4-5
"Обядът за семейството е готов! Заповядайте на масата!"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 800 г
  • картофи - 5 бр.
  • лук - 3 глави
  • корени за супа - 1 връзка
  • черен пипер - 5 зърна,
  • дафинов лист - 1 бр.
  • вино - 1 ч.ч.
  • вода - 2 ч.ч.
  • мас - 1/2 ч.ч.
  • брашно - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки късчета, лукът - на ситно, обелете чесъна и картофите. Сложете всички продукти в тенджерата под налягане.

Захлупете и варете около 1 ч. на тих огън. Свалете от огъня и като се намали налягането, отворете капака.

Пасирайте с вилица единият картоф и зеленчуците за супа, за да стане гъст сосът.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Таня
Таня
Маряна, Рецептата Ви е много схематична, непълна и неясна. Моля, уточнете я. Иначе, с класически продукти.
17.04.2015 22:14
1