Пилешко месо с наденички и гъби на фурна

02/12/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо322
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчетата се разрязват на две части. Крилцата и бутчетата се намазват с малко мед и соев сос.

Подреждат се в тава заедно с наденичките. Наденичките се разрязват по малко, за да се изпекат хубаво.

Добавят се гъбите, олио, сол и вода. Пече се около час или до готовност в зависимост от фурната.

Преди готовност се добавя чесънът, за да овкуси. Накрая се добавя и копърът.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар