Яхния от пилешки дробчета с гъби и лук

03/12/2018
Гергана  Георгиева
отГергана ГеоргиеваМастър Шеф307864833
"Това е от онези яхнии, за които се изисква хубаво червено вино и изгладняла компания, която да се наслади на трапезата "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо890
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и зехтина на огъня и прибавете нарязания на дребно лук.

Пържете 1-2 минути и прибавете гъбите, ако са едри нарязани на парчета, ако са дребни, може и цели.

Нарежете морковите на ивички и ги добавете и тях.

Задушавайте около 10 минути и добавете дробчетата, доматеното пюре и виното.

Подправете с ригана, червен и черен пипер и сол на вкус.

Разбъркайте добре яхнията и гответе около 30 минути под капак, като от време на време разбърквате, за да не загори.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар