Начин на приготвяне
Измиваме и нарязваме место на хапки с желан размер. Смесваме в купа соевият сос, бялото вино и черният пипер. Овалваме месото в сместа, така че да се маринова равномерно, покриваме с фолио за свежо съхранение и прибираме в хладилник за поне два часа.
Разбъркваме до хомогенна смес олиото, солта, трите вида пипер и меда и заливаме маринованото свинско. Разнасяме хубаво сместа по месото, тъй като тя ще ни служи като лепило.
След като са добре вкусени свинските късчета, се овалват хубаво от всички страни в оризовото брашно. Може да поставите брашното в найлонов плик и да пускате няколко хапки, да раздрусвате, пак няколко хапки, да раздрусвате и така, докато всички се овалят добре.
В тиган загрявате кравето масло и пържите месото, докато стане златисто. Не трябва да се пържи прекалено много, за да не прегори пиперът, но и трябва да е достатъчно, че месото да не е сурово.
Затова направете хапките по-дребни и разбърквайте по-често. Ако се наложи добавете още краве масло.