Начин на приготвяне
Стъпка първа
Счукваме в дълбока купа яйцата, към тях прибавяме захарта и солта. Разбъркваме много добре и почваме към получената смес да добавяме малко по малко брашно и вода и така редуваме брашно, вода. Бъркаме постоянно, докато не се получи гладка хомогенна смес за палачинки.
Стъпка втора
Изпичаме палачинките във тиган с малко мазнина на слаб огън. Като всяка готова палачинка намазваме със масло. Моите палачинки излязоха около 15-20
Стъпка трета
Приготвяме си млечната смес в купа, като изсипваме киселото мляко и към него натрошаваме сиренето, слагаме и топеното сирене, сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме много добре и оставяме на страна.
Стъпка четвърта
Нарязваме киселите краставички на шайби може и на тънки дълги ленти, нарязваме и чушките на ленти, нарязваме и кренвиршите на шайби може и шунката но аз я сложих на цели кръгли парчета.
Стъпка пета
Сглобяване на палачинковата торта: в подходящ съд нареждаме първата палачинка, след това върху нея намазваме със млечната смес, след това нареждаме чушките, кренвиршите, киселите краставички и шунката и така редуваме, докато свършат продуктите. Завършваме с млечната смес, като оставяме за намазване по края на самата торта.
След като сме намазали добре солена палачинкова торта с млечната смес, отстрани слагаме настърган кашкавал да полепне хубаво (както е на снимката) украсяваме с киселите краставички и червените чушки.
Сервираме както топла, така и студена.