Навити резени говеждо месо

Диана АндроваДиана АндроваГотвач15410231
13/12/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо41
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • говеждо месо - 1 кг почистено и нарязано на пържолки (от бут)
  • сол
  • зехтин - 2 с. л.
  • бульон - 500 мл телешки
  • бекон - 3 филийки, нарязани на парченца
  • яйца - 3 твърдо сварени
  • каперси - 36 бр.
  • магданоз - 4 с. л. ситно нарязан
  • аншоа - 12 филета, отцедени и подсушени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начуквам месото между листа фолио. В единия край на месото слагам четвърт варено яйце, каперси, бекон и филета аншоа. Поръсвам с магданоз.

Навивам месото и завъртам крайчетата така, че плънката да не пада. Завързвам всяко руло с канап.

Загрявам зехтин в тиган и запържвам рулата. Сипвам телешки бульон до 2/3 от височината на съда. Кипвам го.

Намалявам котлона и оставям да ври. От време на време завъртам рулата. Преди сервиране отрежете канапа.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар