Бъркана питка с царевично брашно

Мария СимоваМария СимоваГуру107956102713
07/12/2018
"Когато не сте в настроение за месене - пригответе бъркана питка с царевично брашно "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 565
  • Преглеждания за месеца263
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете двата вида пресети брашна. Поставете половината от него в купа, смесено с бакпулвера, и прибавете яйцето, олиото, солта, сиренето и киселото мляко.

Започнете да бъркате с шпатула сместа и постепенно добавяйте останалото брашно.

В тава с диаметър 26 см постелете хартия за печене и сипете тестото, загладете с шпатулата.

Включете фурната за загрява на 180 градуса, след като нагрее, поставете тавата в нея и печете царевичната питка за 35 минути до златисто кафяв загар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар