Начин на приготвяне
Пригответе соса, като поставите всички продукти в блендер и разбиете до еднородна смес.
Пригответе пилешките гърди, като разделите пеперудата и леко начукате филетата под свежо фолио, колкото да се уравнят на дебелина. Разрежете ги на по две парчета.
Сипете брашното и царевичния грис в чинии. Яйцето разбийте с чесъна, нарязания магданоз и мащерката. Оваляйте пилешките пържолки в брашното, изтупайте излишното, потопете в яйцето и накрая в царевичния грис.
Изтупайте излишното. Изпържете в загрято олио за около 8 мин (общо за двете страни). Поднесете панираните пилешки филета със соса в купичка за потапяне или ги поднесете заляти със соса.
Рецептата е взаимствана от gotvetesmen.com