Пилешки дробчета със сухи чушки и праз лук

14/12/2018
"Един поглед трябва да е достатъчен, за да разберете за каква невероятна вкусотия говорим "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 236
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете почистения и измит лук на едро. Сложете го да се запържи в олио. През това време кипнете сухите чушки за 2-3 минути във вода. Изчистете ги от семенника и ги нарежете.

Щом лукът омекне добавете чушките. Запържете за минута и всичко извадете в купа с помощта на решетъчна лъжица.

В същата мазнина сложете почистените, измити и подсушени дробчета. Изпържете ги до златисто от двете страни. Сложете лука с чушките при тях.

Овкусете със сол, черен пипер и разбъркайте. След минута отстранете от огъня. Готовото ястие поръсете с магданоз.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар