Рагу от гъби

13/05/2019
"Вълшебен аромат на гъбено рагу се носи от кухнята и ние смятаме да го последваме "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо288
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаните на едро добре измити гъби и лук се задушават в маслото 10 мин.

Посоляват се, заливат се с 1 ½ чаена чаши кипяща вода, в която е размито доматеното пюре, и се кипват.

Прибавят се нарязаните на кубчета картофи, а 10 мин след това – оризът и грахът.

Ястието се оставя да ври на съвсем слаб огън двадесетина минути.

След като оризът попие течността, рагуто от гъби се оттегля от огъня и се наръсва със счукан черен пипер и ситно нарязан магданоз. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар