Пилешки сърца с лук и гъби

БорянаБорянаНовак
20/09/2012
"Ето на това му викаме майсторско изпълнение, което непременно трябва да полеем!"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 306
  • Преглеждания за месеца172
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките сърца се сваряват до полуготовност.

Запържват се главите лук нарязани на полумесеци. Към тях се прибавят гъбите нарязани на едро.

Гъбите се пържат на силен огън за да не пуснат много вода и да се разкашкат. Накрая прибавяме сърчицата и подправките.

Изсипваме цялата смес в гювечета, слага се отгоре топено сирене и се задушават за около 25 минути във фурната. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 9
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар