Новогодишен гювеч

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1489140515225
27/12/2018
"Не се чудете какво да приготвите за Нова година - ние вече сме го измислили - вижте как се приготвя най-вкусният Новогодишен гювеч "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 220
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете плешката и свинския бут на кубчета и сложете да се запържват, след като се запечата месото овкусете и добавете лука нарязан на едро. Когато и лукът се зачерви ги извадете в чиния.

Нарежете гъбите на ивици в същия тиган сипете малко олио и ги запържете. След като ги извадите запечатайте и картофите, които са нарязани на едри кубчета. Краставичките нарежете на тънки ивици и започнете подреждането на гювеча.

На дъното на гювеча сложете една част от месото, гъбите и картофите. Сложете малко от боба, краставичките и червените чушки. Повторете подреждането, като ги редувате докато свършат продуктите.

Най отгоре сложете овкусеното и нарязано на тънки пържоли контра филе. Полейте със доматения сок и печете във умерена фурна до готовност.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар