Начин на приготвяне
Разточете бутер тестото и отрежете 3 кръгли форми, като едната се получава от остатъците. Изпечете ги един по един на 220 градуса до готовност за около 20 минути.
През това време може да направите крема, като отделите белтъците от жълтъците внимателно. Жълтъците се разбиват заедно със захарта до побеляване, след което добавете брашното и разбийте отново.
Прясното мляко се загрява на котлона, не трябва да завира, към топлото мляко добавете на тънка струя жълтъците и бъркайте докато почне да се сгъстява, махнете от котлона и добавете кората от портокала за аромат и 3 ванилии. Бъркайте, докато не изстине достатъчно, за да не се подсекат белтъците.
Тях ги разбийте на пяна и добавете към охладената смес като разбърквате. Един от опечените блатове оставете за дъното, а останалите нарежете наполовина.
Разпределете равномерно сместа между всички блатове, по желание може да намажете и отстрани. С помощта на подходящ инструмент напишете върху бутер питата надписа с какаото.