Сръбски Хляб без Глутен

Милена АлександроваМилена Александрова
Иноватор
436
1k
801
857
1
06/01/2019
"Ако имате непоносимост към глутена или просто искате да го ограничите - пригответе ароматен сръбски хляб без глутен "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 772
  • Преглеждания за месеца438
  • Преглеждания за седмицата98
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме брашното, маслото, бакпулвера, солта и захарта и размесваме на трохи. Добавяме олиото, водата и жълтъците и разбъркваме добре.

Разбиваме белтъците на сняг и ги добавяме в сместа. Натрошаваме и сиренето и разбъркваме.

Намасляваме тавичка за печене, поръсваме с галета и изсипваме сместа за хляба без глутен.

Печем царевичния хляб на 180 градуса за 30 минути или до готовност.

Сервираме веднага нашия хляб без глутен.

Бамбукова квадратна купа с дръжки 24x24x12 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова квадратна купа с дръжки 24x24x12 см
26.00 лв.
20.02 лв.
Виж ››

Бамбуковата купа ще бъде царицата на масата, особено ако я напълните със сладки, плодове или друго по желание. С удобни дръжки, квадратна форма и класически дизайн.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Антоанета Семерджиева
Галетата се прави от пшеничен хляб, тоест, рецептата Ви не е БЕЗ ГЛУТЕН!
1
0