Сръбски Хляб без Глутен

06/01/2019
"Ако имате непоносимост към глутена или просто искате да го ограничите - пригответе ароматен сръбски хляб без глутен "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 000
  • Преглеждания за месеца232
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме брашното, маслото, бакпулвера, солта и захарта и размесваме на трохи. Добавяме олиото, водата и жълтъците и разбъркваме добре.

Разбиваме белтъците на сняг и ги добавяме в сместа. Натрошаваме и сиренето и разбъркваме.

Намасляваме тавичка за печене, поръсваме с галета и изсипваме сместа за хляба без глутен.

Печем царевичния хляб на 180 градуса за 30 минути или до готовност.

Сервираме веднага нашия хляб без глутен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар