Боб чорба със свински джолан

10/01/2019
"Вие на боб чорбата не сложите ли един свински джолан, хич не ни го предлагайте даже "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 374
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете боба във вода от вечерта.

Измийте и сложете джолана в тенджера с вода, колкото да покрие джолана. Изчакайте да заври и махнете пяната. Нарежете лука, моркова и останалите зеленчуци на дребно.

Сложете ги при джолана. Добавете сега само солта и боба. Варете на тих огън до готовност.

Пет минути преди да изключите сложете подправките (чубрицата и джоджена). Изключете и сервирайте боб чорбата, като поръсите с пресен магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар