Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Гювеч»Свински джолан с боб на фурна

Свински джолан с боб на фурна

Динева Р.Динева Р.
Новак
82617
Свински джолан с боб на фурна
Снимка: Динева Р.
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
210 мин.
Порции
4
"На това му се вика мъжка манджа - свински джолан с бобче на фурна, да ви е сладко"

Необходими Продукти

  • свински джолан - 1 бр.
  • боб - 400 г
  • лук - 4 глави
  • моркови - 2
  • червен пипер
  • кимион
  • джоджен
  • сол
  • домати консерва - 1 кутия
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука и моркова на ситно за нашия джолан с боб в гювеч.

Овкусяваме приготвения джолан по вкус с подправки и зехтин малко.

След това слагаме боба, който е предварително малко сварен.

Доливаме вода до покритие и към края слагаме консерва домати и сол на вкус.

Всичко това се слага в приготвен гювеч.

Така приготвих моя свински джолан с боб на фурна

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: