Свински джолан с праз на фурна

16/01/2019
"Трудно ще намерите по-вкусен свински джолан на фурна от този, затова не се опитвайте, ами направо си запишете рецептата "
Приготвяне120 мин.
Готвене145 мин.
Общо265 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 936
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте джолана и го оваляйте в микса от подправки. Оставете го така за няколко часа.

Запечатайте го от двете страни в малко олио и го сварете за 15 минути в тенджера под налягане, като сложите вода, колкото да го покрие.

В гювеча нарежете всички зеленчуци. Поставете джолана в средата. Сложете подправките. Налейте виното и 1 кафена чашка бульон, в който сварихте джолана.

Затворете и печете в студена фурна на 250 градуса за 25 минути.

Намалете фурната на 190 градуса и печете джолана в гювеч още два часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар