Заек с моркови и домати

21/01/2019
"Крехко заешко не е трудно да се приготви, просто взимате тази рецепта и я спазвате "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 563
  • Преглеждания за месеца118
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и измиват. Морковите се обелват и измиват. Картофите и морковите се нарязват на едри кубчета. Слагат се в гювеча.

Празът се изчиства и измива. Нарязва се на кръгчета. Добавя се в гювеча.

Заекът се измива с топла вода. Нарязва се на части. Слага се в гювеча.

Овкусява се със сол и черен пипер. Разбърква се.

Добавя се маслото на кубченца. Залива се с вода.

Заекът е гювеч се пече във фурната до готовност на месото.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар