Начин на приготвяне
Оставете тестото на топло да се отпусне.
Разточете го с точилка върху набрашнена повърхност на кора с дебелина около 3 см., като се стараете да оформите правоъгълник.
В купичка разбийте двете яйца и намажете с тях цялата кора. Отгоре наредете слайсовете шунка, върху нея настъргания кашкавал и след него натрошеното сирене и обезкостените маслини.
С остър нож нарежете рулото на парчета с дебелина около два пръста. Внимателно наредете парчетата легнали (като охлюв) в подмазана с олио тава. Върху всяко сложете парченце краве масло.
Завийте с кърпа и поставете тавата на топло, за да втасат тутманичетата.
Печете тутманика в умерено силна фурна на температура 200 градуса до порозовяване.
Извадете от фурната, напръскайте със студена вода и покрийте с кърпа за около 10 минути.