Джолан в плик

30/01/2019
LiDimitrova
отLiDimitrovaНовак61
"Слагате джолана в плик и готвите на бавен огън до ....съвършенство "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 208
  • Преглеждания за месеца1024
  • Преглеждания за седмицата48
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • джолан - 1 цял
  • червен пипер
  • черен пипер
  • бял пипер
  • чесън - на прах
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Втриваме подправките в целия джолан и оставяме да поеме за няколко часа.

Загрейте фурната на 180 градуса.

Сложете джолана в плик, който пробийте на няколко места с игла.

Печете поне два часа, като може и да го обърнете свинското по някое време.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

чичо_Гочо
чичо_Гочо
30.01.2019 20:50
А бе, булка, ти знаеш ли колко ток гори фурната? За един джолан - два часа, бива ли такова нещо?
Ще ви замоля да добавите още 4 плика съответно с 4 джолана в тях.
А между пиперите може и малко кимион, позволено и Богоугодно е.
2
0
LiDimitrova
LiDimitrova
31.01.2019 15:59
Гори,вярно,ама обичам да се разпада като го пипна.
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв