Руло от свинска плешка

02/02/2019
"И досато рулото бавно се пече, ще имате достатъчно време да помислите с каква гарнитура ще бъде още по-вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 420
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се почиства и измива. Нарязва се на ситно. Морковите се обелват и измиват. Настъргват се.

В тиган се загрява олио. Добавят се празът и морковите. Добавят се грахът и царевицата. Запържват се. Не е необходимо да са напълно сготвени, защото ще продължат да се готвят.

Свинската плешка се реже, така че да се образува голяма пържола. Месото се овкусява със солта, черния пипер и чубрицата.

В средата на голямата пържола по дължина се разпределя зеленчуковата плънка. Завива се като руло.

Месното руло се увива с листата кисело зеле.

Готовото руло се увива с конец, за да е стабилно. Слага се в тавичка.

В тавата се изсипва бирата. Пече се до готовност на месото.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар