Свински мръвки с лук и сланина на фурна

10/02/2019
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру223985582217
"Уверяваме ви, че най-добрият начин да елиминирате калориите от свинските мръвки с лук и сланина си остава домашното вино "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо465
  • Преглеждания за месеца464
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

  • свинско месо - 600 г плешка
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • лук - 3 глави
  • сланина - 100 г
  • риган - 1 с.л.
  • вино - 50 мл домашно
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на едри хапки. Поръсва се със сол, черен пипер, олио и риган.

Лукът се почиства и нарязва на полумесеци, а сланината се нарязва на малки парчета.

Смесваме продуктите в тава, налива се домашно вино и печем в загрята фурна на 200 градуса около 60 минути докато добие приятен златист цвят.

Сервира се топло с подходяща салата и чаша вино.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар