Шпикован свински джолан в мултикукър

12/02/2019
Кулинарна мрежа
отКулинарна мрежаДжедай101755
"Когато искате свинският джолан направо да ви се топи в устата- опитайте да го приготвите по тази рецепта "
Приготвяне15 мин.
Готвене320 мин.
Общо335 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо270
  • Преглеждания за месеца269
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазвате свинския джолан с мазнината и подправките. С остър нож правите разрези в месото и го шпиковате с малко чесън. По желание може да поставите в мултикукъра и цяла необелена глава чесън. Добавете едро нарязаните зеленчуци, сол, черен пипер и малко червен.

По желание добавете масълце. Сложете картофите цели или едро нарязани. Гответе ястието около 5 часа. Не се добавя допълнителна вода, защото месото и зеленчуците пускат.

Прехвърлете продуктите в подходяща тава и запечете за кратко, за да хване хрупкава коричка вашият шпикован свински джолан.

Бон Апети!

Източник: Milena Yarmova от Кулинарната мрежаподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар