Солен кекс с гауда, сушени домати и маслини

АнонименАнонименНовак1
17/02/2019
"Когато и да го приготвите, няма да сгрешите, когато и да го хапнете - доволни ще останете "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо304
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа се разбиват яйцата. Прибавя се сол на вкус (внимавайте, ако използване по- солено сирене), босилек и риган и зехтин.

Бакпулверът се разбърква с киселото мляко и се прибавя към яйцата.

Гаудата, сушените домати и маслините се нарязват на кубчета (не много едри) и се прибавят към сместа.

Важно е да се направи преди да сложите брашното, за да смесите всичко добре.

Добавя се брашното и се обърква добре.

Сместа се изсипва в подмазана дълбока тавичка.

Печем нашия солен кекс в предварително загрята фурна на 180 градуса, до готовност (около 45- 50 минути).подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар