Чийзкейк с глюкоза

22/02/2019
"Ще добавите ли и този чийзкейк с глюкоза към любимите си, защото ние вече го направихме "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо433
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипваме в тенджерка на котлона прясното мляко да се затопли. Добавяме маслото и Филаделфията. Разбъркваме до хомогенизиране и отместваме от котлона. Добавяме брашното от спелта, ванилията и бакпулвера. Разбъркваме добре.

Отделяме белтъците от жълтъците. Белтъците разбиваме на сняг с лимоновия сок и щипката сол.

Жълтъците смесваме с глюкозата и разбиваме на пухкав крем.

Смесваме първо сместа с Филаделфията с разбитите белтъци, а след това добавяме и жълтъците. Разбъркваме внимателно с шпатула и изсипваме в тефлонова форма за печене.

Печем на 150 градуса 20 минути, а след това на 180 още 15 минути.

Оставяме чийзкейка да се охлади и го прибираме в хладилника за 5-6 часа.

Сервираме с боровинково сладко / или с друго - по избор/

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар