Сандвичи с три вида сирене и сварен мозък

Сергей АнчевСергей АнчевПомощник Готвач186493562
03/03/2019
"Пекорино и мозък - уникално вкусна комбинация от вкусове, която препоръчваме на всички чревоугодници и гурмани "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо125
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свински мозък - 453 г
  • оцет - 1 с.л.
  • чедър - сирене, пекoрино, проволоне или каквото ви харесва
  • ръжен хляб - няколко филийки
  • черен пипер - смлян
  • зеленчуци - за украса
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете свинския мозък в студена вода и оцет за 1 – 2 часа.

След това го сварете 5 мин в подсолена вода, извадете и отцедете.

Пригответе си сандвичите, като подредите парчетата мозък, сирената и добавите зеленчуци за украса и свежест.

Не пропускайте чаша сухо бяло вино.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар