Боб с ребра на фурна

Gergana TsvetanovaGergana TsvetanovaГотвач40773402
16/03/2019
"Винаги може да ни изкушите с боб, особено ако сте сложили в него и свински ребърца и сте го запекли на фурна"
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 927
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се залива с вода, слага се да заври и водата се излива. Прецежда се и се слагат ребрата, нарязаните лук, морков и чесън.

Залива се с вода и се вари до готовност на боба.

Прехвърля се в тава, като не се сипва всичката течност от варенето на боба.

Червеният пипер и брашното се запържват в олиото. Разреждат се с малко от течността от ястието.

Сипва се при боба, овкусява се със солта и джоджена.

Всичко се разбърква много добре и бобът със свински ребра се слага да се пече на 180 градуса около 20 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар