Блат за пасти

20/03/2019
"Защото знаем, че си падате по домашните пастички - опитайте да ги приготвите с блат, приготвен по тази рецепта"
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо989
  • Преглеждания за месеца177
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете жълтъците от белтъците. В купата на миксера сложете белтъците, солта и 1 с.л захар. Разбийте до меки връхчета.

В друга купа разбийте жълтъците и останалата захар до пухкав крем. Сложете половината брашно и разбъркайте добре.

Към жълтъците добавете на малки порции белтъците и другата половина брашно, като разбърквате внимателно.

В тавичката на фурната постелете хартия за печене. Разпределете сместа равномерно с помощта на силиконова шпатула.

Загрейте предварително фурната на 170 градуса и печете блата за пасти до готовност.

Извадете пандишпана и го оставете напълно да се охлади.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар