Панирани банани с шамфъстък

Храна за ДушатаХрана за ДушатаДарт Вейдър392111
28/03/2019
"Има десерти, които просто се изяждат, а има и такива, за които после дълго мечтаете да опитате отново - този е вторите"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо769
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата в дълбок съд. Добавете прясното мляко и разбъркайте отново. Сипете брашното и половин чаена лъжичка сода за хляб. Разбъркайте добре сместа до получаване на гъста каша.

Разполовете шушулка ванилия и прибавете семенцата в панировката.

Загрейте олио за пържене в дълбок съд на котлона. Обелете бананите и ги разрежете на половина.

Потопете ги в панировката и пуснете в нагорещеното олио. Пържете, докато придобият златист цвят и прехвърлете върху домакинска хартия, за да отцедите от излишната мазнина.

Счукайте шепа шамфъстък в хаванче. Подредете панираните банани в чиния за сервиране и гарнирайте със сладко от вишни/череши и заквасена сметана.

На финала поръсете панираните банани с шамфъстък и сервирайте.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар