Начин на приготвяне
Предварително накиснете оризовите спагети във вода, ако е топла, отнема около 10 мин да омекнат, ако е студена - около 20 мин.
Отцедете и оставете настрани. Загрейте олиото в дълбок тиган на котлона на умерена температура. Добавете нарязаните предварително пресен лук, нарязания на ситно чесън и настъргания джинджифил.
Пържете около 1 минута и добавете каймата. Хубаво разбъркайте, пържете и натискайте, докато стане на трохи и промени цвета си и се сготви за около 15 мин.
Добавете соевия сос и отново разбъркайте. Добавете около 150 мл вода.
Изчакайте да заври и добавете оризовите спагети. Разбъркайте хубаво и гответе, докато водата изчезне за около 5-10 мин.
Сервирайте пържените спагети като поръсите с нарязан пресен лук.
Пържените оризови спагети със свинска кайма са много вкусни.